ANIOS acute zorg

Het Slingeland Ziekenhuis biedt afgestudeerde basisartsen de kans om zich via een uitdagende functie en brede scholing, optimaal te oriënteren op de acute zorg. De functie biedt een goede basis voor andere specialistische opleidingen of een huisartsenopleiding.

Arbeidsovereenkomst

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 2 jaar. Na een inwerkprogramma van 4 weken start je op de Spoedeisende Hulp en Eerste Harthulp (15 maanden) of op de Intensive Care (8 maanden). Je start op de afdeling waar op dat moment ruimte is. Je gaat werken in een onregelmatig dienstrooster.

Begeleiding

De SEH-artsen zijn betrokken bij de supervisie, opleiding en beoordelingen van de ANIOS acute zorg.

Onderwijs

Op kosten van het ziekenhuis volg je de ABCD-cursus en de scholingen FCCS en ATLS. Maandelijks is er voor alle arts-assistenten een avondscholing met onderwerpen die aansluiten bij de praktijk. Dit onderwijs is een verplicht onderdeel van je functie als ANIOS acute zorg. Per vakgroep worden eisen gesteld aan de verrichtingen die je gedaan moet hebben om als bevoegd ANIOS acute zorg te werken.

Sollicitatie

Je open sollicitatie kun je sturen naar de coördinator arts acute zorg: coordinator-ass@slingeland.nl. Hebben we een vacature? dan vind je deze op onze site.  

Informatie

Heb je nog vragen? mail deze dan naar Krista Berendes, SEH-arts via k.berendes@slingeland.nl. Zij neemt dan contact met je op.