Opleiding geneeskunde - Coschappen

In het kader van de initiële geneeskunde opleiding hebben wij stageplaatsen voor coassistenten bij diverse specialismen. In ons ziekenhuis werken coassistenten van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Er zijn coschappen voor de specialisaties:

  • Interne Geneeskunde
  • Neurologie
  • Heelkunde
  • Kindergeneeskunde
  • Gynaecologie en Verloskunde
  • Spoedeisende Hulp

Naast de reguliere coschappen bieden wij ook keuzecoschappen en senior coschappen aan.

Longitudinaal traject coschappen

In samenwerking met het Radboudumc, huisartsen en verpleeghuizen uit onze regio is het mogelijk om als coassistent transmuraal te worden opgeleid in het zogenaamde ‘longitudinaal traject coschappen’. Coassistenten die hun coschappen lopen in dit traject zijn vier dagen per week in het Slingeland Ziekenhuis en de vijfde dag in een huisartsenpraktijk of verpleeghuis. Op deze manier doe je al vanaf het begin van de opleiding ervaring op met de combinatie van zorg in de eerste en tweede lijn.

Woonruimte voor coassistenten

Omdat het Slingeland Ziekenhuis het belangrijk vindt om een aantrekkelijk opleidingsziekenhuis te zijn, hebben we appartementen en fietsen voor onze coassistenten.

Heb je vragen?

Mail dan naar stage-coassistenten@slingeland.nl of neem contact op met de affiliatiecoördinator coassistenten drs. E. Remijn.

Onderwijsprijs ‘beste coschap’ afgegeven door de Medische Faculteitsvereniging Nijmegen. In 2022 coschap SEH en in 2023 coschap Neurologie.

 

Direct naar