De visie van het Slingeland

 

STEL JE EENS VOOR... 

dat ons ziekenhuis op álle punten kan voldoen aan ons ideale Slingeland Ziekenhuis.

 

Dat je werkt in een nieuw, modern en duurzaam ziekenhuis, in de gezondste regio van Nederland. Een ziekenhuis waar patiënten zich welkom voelen, waar ze worden gezien en gehoord en iedere dag de beste zorg krijgen.

Waar we zorgen voor onze patiënten én oog hebben voor de mensen die zij liefhebben. Waar onze zorg helemaal is afgestemd op iemands wensen en behoeften op elk moment in zijn leven. Waar de patiënt dichtbij huis terechtkan voor goede specialistische medische zorg en als het kan de deur niet uit hoeft om onze zorg te krijgen.

Waar we samenwerken binnen en buiten onze regio om de beste zorg te geven. Waar de zorgverleners kennis van zaken hebben, op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen en daar flexibel op inspelen. Een ziekenhuis dat haar rol in de maatschappij voor de inwoners van de regio goed invult vanuit betrokkenheid en positieve gezondheid. Waar we inzetten op preventie, een gezonde leefstijl en duurzaamheid.

Waar we goede technische innovaties omarmen. Een ziekenhuis dat financieel de zaken op orde heeft, slim omgaat met de toenemende vraag naar zorg en waar vraag en aanbod optimaal zijn afgestemd. Een ziekenhuis dat goed georganiseerd en slagvaardig is. Stel je voor, je werkt op een plek waar je altijd met plezier naartoe gaat, waar je elkaar kent en weet wat jouw kracht is en die van je collega’s.

Waar we vanuit onze strategische koers samen bouwen aan een nieuw Slingeland. 

Waar we elkaar helpen en motiveren en elke dag (van elkaar) leren. Waar alle ruimte is voor nieuwe ideeën en inspiratie. Een ziekenhuis waar je trots op bent!