HR business partner

32-36 uur p/week

onbepaalde tijd

Ben jij een HR Business Partner met de nodige ervaring en een stevige persoonlijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Werken op onze HR-afdeling is niet alleen leuk, maar ook heel divers. Je hebt namelijk steeds een andere rol. Het ene moment ben je (strategisch) adviseur en/of coach en het volgende moment pak je HR-projecten operationeel op.

We hebben alvast wat taken en verantwoordelijkheden voor je op een rijtje gezet zodat je een beeld krijgt van de functie.

 • Je bent businesspartner en het eerste aanspreekpunt voor één of meerdere Clusters binnen het ziekenhuis.
 • Je adviseert en begeleidt het management van jouw bedrijfsonderdeel bij verandertrajecten en reorganisaties.
 • Je neemt de leiding in een aantal (strategische) HR-projecten, stelt projectplannen op, richt deze in en verzorgt projectrapportages.
 • Je signaleert en onderzoekt de impact van in- en externe ontwikkelingen, kansen en structurele knelpunten op HR-processen, HR-beleid en toepasbaarheid ervan binnen de organisatie.
 • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de HR-advies dienstverlening naar een meer partner in businessrol en daarmee naar een meer tactische en strategische adviesrol.

Jouw toekomstige werkplek en collega’s

Kom je bij ons werken dan krijg je er natuurlijk ook collega’s bij. Onze afdeling bestaat uit HR-Business partners, Arbo & Veiligheid, opleidingsadviseurs, functioneel applicatiebeheerders en HR- assistenten. De sfeer op de afdeling is prettig en collegiaal. We gaan informeel met elkaar om, helpen elkaar waar nodig, maken gebruik van elkaars talenten en spreken waardering uit naar elkaar. Alle collega’s zijn ambitieus en ondernemend en samen werken we aan de beste zorg. Dat maakt werken bij ons aantrekkelijk.

Wat neem jij mee?

We worden er blij van als jij creatief en vernieuwend kan denken en dat jouw visie op HR ons verder helpt. Analytisch werken en de vinger snel op de zere plek weten te leggen, is voor jou vanzelfsprekend.

Verder vragen wij het volgende van je:

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau met relevante HR-opleiding, een bedrijfskundige of juridische achtergrond
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als generalistisch Senior HR-Adviseur of HR-Business Partner.
 • Aantoonbare ervaring met (succesvolle) beleidsontwikkeling op strategisch en tactisch niveau en als businesspartner.
 • Kennis van organisatieontwikkeling, sociale wetgeving en arbeidsrecht.
 • Aantoonbare ervaring met werken binnen een complexe en soms veeleisende organisatie.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, gevoel voor verhoudingen en analytisch vermogen.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 32 tot 36 uur per week. Werkdagen in overleg.
 • Bruto fulltime maandsalaris van minimaal € 3.389,-- en maximaal € 4.964,-- (FWG 60, op basis van een 36-urige werkweek). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
 • Hybride werken is onderdeel van deze functie.
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO ziekenhuizen, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, aanschaffen fiets of digitale middelen.
 • Collectiviteitskorting op je (zorg)verzekering.
 • Je hebt de mogelijkheid om online trainingen te volgen via Goodhabitz.
 • “Gezond vooruit!”: In het Slingeland Ziekenhuis hebben wij aandacht voor gezonde leef- en werkstijl.

Ons ziekenhuis

Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij en deskundig ziekenhuis waar we oog hebben voor de persoon achter de patiënt. We willen dat patiënten (en hun naasten) zich welkom voelen en zetten ons dag en nacht in om de beste zorg te verlenen. Al meer dan 30 jaar kunnen de bewoners van de Achterhoek op ons rekenen. Vanuit onze koers en samen met onze partners bouwen we verder aan een modern en duurzaam ziekenhuis. We voelen ons sterk verbonden met de regio en werken vanuit ‘naoberschap’ aan een gezonde Achterhoek. Preventie en een gezonde levensstijl staan daarbij centraal. De vraag naar zorg verandert voortdurend. Door gericht te innoveren en de zorgverlening beter en slimmer in te richten, leveren we de juiste zorg op de juiste plaats. We ontwikkelen en delen kennis en leren van elkaar. Zo verlenen we ook in de toekomst de goede zorg die de Achterhoekers van ons gewend zijn.

Kom je bij ons werken?

Wil jij deze leuke baan? Solliciteer! Reageer dan vóór 6 oktober 2022 door onderstaand formulier in te vullen. Heb je vragen over de vacature? Bel of mail dan met Bouchra Heuten, Hoofd Human Resources. Je kan Bouchra bereiken op 06-82090601 of via de mail b.heuten@slingeland.nl. Heb je vragen over de procedure? Stuur dan een mail naar hr@slingeland.nl.