Obstetrieverpleegkundige in opleiding

28 uur p/week

onbepaalde tijd
Lijkt de afdeling verloskunde jou wat, hou je van afwisseling en werk je graag in een dynamische omgeving? Dan komen we graag met jou in contact! Wij zoeken een enthousiaste verpleegkundige die graag de specialisatie obstetrie wil gaan volgen.
 

De opleiding

Voorafgaand aan de start van de opleiding start je met een voorwerktraject. De opleiding bestaat uit een theoretisch gedeelte, die verzorgd wordt vanuit het Radboud Ziekenhuis en een praktijk gedeelte in het Slingeland. Tijdens de opleiding leer je alle (voorkomende) verpleegkundige zorg te verlenen. Je leert de zorg te coördineren, in samenwerking met collega’s en verschillende disciplines. Informatie over de opleiding vind je op de website van het Radboud UMC, via de volgende link: http://bitly.ws/t2Kk

De functie

Als obstetrieverpleegkundige ben je verzekerd van een afwisselende baan. Je begeleidt ouders in de verschillende fasen rondom zwangerschap en geboorte, je assisteert bij bevallingen én je verzorgt na de bevalling moeder en kind. Bij het verlaten van het ziekenhuis zorg je ervoor dat de jonge ouders goed geïnformeerd zijn en er een goede overdracht is naar de zorgverleners in de eerste lijn voor een soepele overgang naar huis.

Waar ga je werken?

De unit Vrouw & Kind is onderverdeeld in de polikliniek Kindergeneeskunde, afdelingen; Neonatologie- Pediatrie en Kinderdagverpleging, polikliniek Obstetrie & Gynaecologie, afdeling Obstetrie & Gynaecologie en de verloskamers. Je gaat werken op de afdeling verloskunde. De afdeling heeft 16 bedden, inclusief 4 comfortkamers en 5 verloskamers. We bieden verpleegkundige zorg tijdens de zwangerschap en rondom de bevalling.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige, bij voorkeur HBOV opgeleid.
 • Je bent flexibel, leergierig en gemotiveerd.
 • In je contacten met aanstaande ouders en collega’s staan aandacht, gastvrijheid en betrokkenheid voorop.
 • Je bent stressbestendig.
 • Je werkt wisselende diensten in dag- avond en nacht
 • Door jouw enthousiasme ben je een aanwinst voor ons team.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 28 uur.
 • Tijdens de opleiding blijft je huidige salarisschaal en periodiekdatum van toepassing.
 • Na het behalen van de opleiding word je aangesteld als obstetrieverpleegkundige en horizontaal ingeschaald in FWG 50 (bruto fulltime maandsalaris minimaal € 2.759,-- en maximaal € 3.922,-- ).
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, extra geld, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • Aanbod van online trainingen via Goodhabitz en aandacht voor gezonde leef- en werkstijl.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wil je meer informatie over de functie?

Bel dan met Veronie Gebbinck, teammanager Vrouw & Kind. Telefoon (0314) 32 92 95, email v.gebbinck@slingeland.nl of André Bruil/ Sabine Driessen via secretariaat B2 (0314) 32 92 81.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 8 augustus door onderstaand formulier in te vullen. Gesprekken worden gepland op 26 augustus vanaf 13.00 uur.