Radiologisch assistent / Doktersassistent

Waar ga je werken?

Je gaat werken op de afdeling Radiologie binnen een team van 85 medewerkers. Deze afdeling vervult in het ziekenhuis een belangrijke taak bij het vaststellen van een bepaalde ziekte en bij de behandelingen. Dit gebeurt onder andere door het maken van röntgenfoto’s en afbeeldingen met behulp van CT-technieken, geluidsgolven (echografie) en magnetische velden (MRI).

De functie

Je ontvangt en begeleidt patiënten bij het radiologisch onderzoek en geeft informatie over eventuele nazorg. Je bereidt de uitvoering van het onderzoek voor, controleert de apparatuur en verwerkt de patiëntengegevens. Je assisteer de radioloog of physician assistant bij onderzoeken en behandelingen en je bewaakt en observeert de patiënt. Daarnaast verricht je ook zelf bij de patiënten (geprotocolleerd) Bucky-onderzoek.

Wij vragen

Een afgeronde opleiding tot radiologisch assistent, doktersassistent of een gelijkwaardige opleiding, en bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Verder kun je goed overzicht houden, ben je stressbestendig, flexibel en gericht op goede zorg- en dienstverlening aan de patiënten.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een arbeidsovereenkomst voor 28 uur per week
  • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 2.044,- en maximaal € 3.025,- (FWG 40, op basis van een 36-urige werkweek). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
  • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
  • Aanbod van online trainingen via Goodhabitz en aandacht voor gezonde leef- en werkstijl.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wil je meer informatie over de functie?

Bel dan met Hélène Tijssen, unitmanager, telefoon (0314) 32 99 83.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 15 november door op onderstaande button te klikken.