Teammanager Hospitality

Waar ga je werken?

De afdeling Facilitair & Techniek bestaat uit ongeveer 200 medewerkers, verdeelt over de afdelingen receptie, beveiliging, schoonmaak, (spoel)keuken, personeelsrestaurant, technische dienst, (patiënten)logistiek, huisvesting en stafmedewerkers. Je komt te werken in een omgeving waar onlangs een aantal veranderingen zijn ingezet. Je vindt het een uitdaging om samen met je mensen te bouwen aan een nieuw Slingeland, vanuit de vijf pijlers; zelfbewust, verbindend, toekomstgericht, gezond & slagvaardig en aantrekkelijk. Als teammanager rapporteer je rechtstreeks aan de facilitair manager.   

Wat biedt deze functie?

Als teammanager ben je verantwoordelijk voor de afdelingen: receptie, beveiliging en team eten & drinken (personeelsrestaurant en (spoel)keuken); in totaal ca. 40 fte.

Slingeland bouwt aan een nieuw ziekenhuis, verwachting ingebruikname medio 2026. Met kennis van huidige zorgtrends en ontwikkelingen verwachten we van de teammanager een bijdrage in het aandragen van innovatieve ideeën en concepten en deze te vertalen naar een praktische invulling en uitvoering.

Je vindt het belangrijk dat je mensen trots zijn, met plezier werken, goede prestaties leveren, met een hoge klanttevredenheid. Je hebt een goed gevoel voor wat er in de organisaties leeft en speelt, bent van nature klantvriendelijk en geeft vanuit deze voorbeeldrol coachend leiding en sturing.

Je geeft uitvoering aan het personeelsbeleid en bent verantwoordelijk voor het behalen van de vastgestelde doelstellingen. Je werkt en denkt samen met je collega teammanagers mee aan het optimaliseren van de dienstverlening, rekening houdend met zorginnovatie (+ facilitair) en ontwikkeling. Je  bewaakt de inzet van de benodigde mensen en middelen in relatie tot het beschikbare budget. Je hebt contacten met alle disciplines binnen het ziekenhuis en met externe klanten en leveranciers

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een HBO-management opleiding afgerond, bij voorkeur Facilitaire dienstverlening
 • Je denkt en werkt vanuit patiënt/cliënt en medewerkersperspectief;
 • Vakinhoudelijke kennis en ervaring met en binnen de facilitaire dienst, bij voorkeur in een ziekenhuis;
 • Je beschikt over organisatiesensitiviteit, voelt van nature aan wat medewerkers aan begeleiding en sturing nodig hebben;
 • Kennis en ervaring met dienstverlening, procesoptimalisatie en innovatie;
 • Kennis en ervaring met begeleiding van veranderprocessen;   
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor;
 • Je bent een natuurlijke ‘teambouwer’, die dicht bij zijn/haar mensen staat.   

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 36 uur per week.
 • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 2.882,-- en maximaal € 4.227,-- (FWG 55, op basis van een 36-urige werkweek). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • Aanbod van online trainingen via Goodhabitz en aandacht voor gezonde leef- en werkstijl.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wil je meer informatie over de functie?

Je kunt contact opnemen met Dries Schuttinga via 06-14800048 of via email: d.schuttinga@slingeland.nl.  

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 15 november door op de button solliciteren te klikken.